+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
Opt motive pentru a cumpăra o locuinţă ACUM

Opt motive pentru a cumpăra o locuinţă ACUM

12-07-2017 Sfaturi utile

Practica demonstrează că tot mai multe persoane sunt pesimiste în ceea ce priveşte evoluţiile şi investiţiile imobiliare în această perioadă, punând sub semnul întrebării beneficiile faptului de a fi proprietarul unei locuinţe. În realitate, acum este momentul cel mai prielnic de a investi în imobile, pentru că nu s-a schimbat nimic în ceea ce priveşte puterea fundamentală pe care o capeţi, având proprietăţi imobiliare în posesie. De ce este chiar acum un moment bun de achiziţie? AXA Imobil îți oferă răspunsul.

1. Obţii o afacere bună.

Ţinând cont că acum suntem undeva în partea de jos a scăderii preţurilor, ești protejat într-o anume măsură de inflaţia preţurilor apartamentelor. S-a constatat că creşterea în timp a preţurilor depăşeşte inflaţia. Totodată, AXA Imobil te poate ajuta să găsești acum o casă la preţ de apartament, un apartament mai mare sau chiar un duplex. Poți selecta o zonă mai bună sau un etaj mai avantajos, ceea ce reprezintă un plus în viitoarea afacere.

2. Cumpărarea salvează banii de chirie.

Nu „pierzi” banii pe care-i plăteşti în fiecare lună, ci îi investeşti în propria ta locuinţă. Comparând costul chiriei lunare al unei locuinţe cu rata lunară la bancă vei observa că, dacă nu este mai mic, cu siguranţă este apropiat. Ideea este că plătești pentru casă, indiferent dacă o ai în proprietate sau o închiriezi.

3. Va fi a ta.

Sunt mai multe beneficii în faptul de a fi proprietar. Te bucuri de stabilitate – nu trebuie să te muţi dacă apar neînţelegeri cu proprietarul sau dacă acesta vrea să-şi vândă casa. Cel mai important beneficiu este că într-o locuinţă proprie ai putere de decizie – o poţi amenaja după gusturile tale, poţi face modificările dorite.

4. Imobiliarele vor fi în continuare investiţii bune.

Nu riști să îți pierzi banii. Chiar dacă scopul tău nu este altul decât de a avea o casă mai bună, în situaţia în care economia va creşte, vei trage beneficii din asta, fie că vinzi sau închiriezi. Capitalizarea într-un bun imobil este parte a bogăţiei şi a viitoarei independenţe. Şi la acest capitol, AXA Imobil te poate ajuta atât la procurare, cât şi la închiriere. Indiferent de ofertă: apartament, casă, spaţiu comercial, oficiu sau teren, echipa noastră deţine cele mai optime oferte pentru o investiţie bună. Disciplina financiară lunară forţată vă poate schimba radical modul în care vedeţi investiţiile, în bine, dându-vă şansa de a trece la un nivel investiţional superior pe viitor.

5. Ai de unde alege.

Sunt sute de oferte disponibile pentru vânzare şi chirie, fapt care nu era la fel în anii precedenţi. Acum este momentul să alegi ceea ce îți place şi să achiziţionezi. Fiind în continuă creştere, compania noastră îți stă la dispoziţie cu oferte exclusive.

6. Mai devreme sau mai târziu, piaţa va deveni transparentă.

Populaţia este în continuă creştere şi fiecare trebuie să locuiască undeva. Mai mult, din spusele cumpărătorilor noştri, am tras concluzia că niciunul nu este dezamăgit sau că îi pare rău că a achiziţionat o proprietate imobiliară acum şi că a apelat la ajutorul nostru.

7. Se pot face înţelegeri cu proprietarii.

Este piaţa cumpărătorului: poţi solicita pe lângă un discount şi amânări pentru plata diferenţei de preţ, eventual, plata în rate a unei anumite părţi din total. Pentru a evita discuţiile de lungă durată, AXA Imobil stabileşte cu proprietarii preţul real de piaţă şi creează compromisuri de la caz la caz.

8. Cumpărarea unei case îți dă rădăcini. Majoritatea oamenilor doresc stabilitate, un sentiment al apartenenţei şi al permanenţei la o anumită comunitate. Toţi dorim să fim parte din ceva, iar o casă ne ajută să ne asimilăm acestor concepte.

Cu AXA Imobil visele iau forma casei tale!

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.