+(373) 78 88 90 90

RO RU EN

Servicii

Despre companie

Cine suntem?

AXA Imobil este o echipă de experți imobiliari. Prestăm servicii de cumpărare, vânzare și chirie a spațiilor locative și comerciale.

Viorel Staver, directorul companiei, cu peste 8 ani de experiență în domeniu, și-a propus să schimbe viziunea clienților asupra a ceea ce este o agenție imobiliară.

Mai mulți ani în urmă, directorul AXA Imobil, însuși a fost victima unor escrocherii imobiliare și a pierdut atât investițiile financiare, cât și apartamentul vizat.

Această experiență neplăcută l-a motivat să creeze o companie cu misiunea de a oferi servicii care îi  vor  feri pe clienți de tranzacții imobiliare dubioase.

Ce facem?

Echipa noastră de experți are 2 direcții de activitate:

 1. Ajutăm proprietarii de imobile să expună profesionist apartamentul lor spre vânzare, să-i stabilească un preț de piață corect și să-l promoveze eficient cu scopul de a identifica în termen restrâns a cumpărătorului potrivit.
 2. Asistăm cumpărătorii de imobile în vederea alegerii anume a acelui imobil, care cel mai bine corespunde necesităților lor, în condiții de maximă transparență și siguranță.

Cum facem?

 • Vă înțelegem necesitățile

 Cunoaștem că procurarea unei locuințe este de cele mai dese ori legată de momente semnificative ale vieții : creaea unei familii, nașterea unui copil, mutarea într-un alt oraș, avansarea la serviciu, divorț sau ieșirea la pensie și dorința de a locui mai aproape de copii. Numai înțelegând necesitățile particulare ale fiecărui client, îi putem oferi soluții individuale optime.

 • Vă prețuim timpul

 Ritmul actual de viață este unul alert și noi înțelegem că aveți multe obligații atât profesionale, cât și personale. Anume din acest motiv, ne asumăm organizarea întregului proces de vânzare -  cumpărare imobiliară:

 • Identificăm imobilele care corespund cerințelor voastre
 • Evaluăm personal condițiile reale ale  fiecărui imobil
 • Verificăm statutul juridic al fiecărui spațiu
 • Pregătim și verificăm documentele
 • Comunicăm cu companiile financiare
 • Negociem cu toate părțile implicate în proces
 • Pregătim contractele
 • Înregistrăm proprietățile

 

 • Ne dorim să fiți liniștiți

Procurarea unei locuințe este o investiție financiară valoroasă, și ne dăm seama că acești bani sunt rodul unei munci asidue de mai mulți ani.  Înțelegem de ce astfel de investiții  trezesc temeri și  îngrijorare. Pentru ca voi să puteți fi liniștiți și  convinși de siguranța investițiilor făcute, experții noștri imobiliari verifică statutul juridic al fiecărui obiect în parte, toate actele de proprietate și garantează transparență în toate tranzacțiile pe care le încheiem.

 

Dacă în viața voastră a venit momentul când vreți să vindeți sau să procurați un imobil, compania AXA Imobil, Vă ajută să găsiți o soluție efectivă rapid, sigur și avatajos.

Sună acum la numărul +(373) 78 88 90 90 pentru a primi o consultație de la un expert imobiliar AXA Imobil!

Partenerii noștri

Abonare la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a afla primul cele mai noi oferte care te intereseză anume pe tine!

După ce vei finaliza abonarea vei primi săptămânal, pe adresa de e-mail introdusă, toate ofertele noi cu criteriile selectate.

Confirm că sunt de acord să primesc de la Axaimobil SRL, oferte, promoții și comunicări de marketing transmise prin poștă sau prin mijloace electronice de comunicare.

Contacte

 • +(373) 78 88 90 90
 • office@axaimobil.md
 • R. Moldova, MD-2012 mun. Chișinău, str. Alexandru cel Bun, 83

Rețea socială

Localizare
Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.