+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
Cum am procurat un apartament prin Programul Prima Casă cu AXA Imobil

Cum am procurat un apartament prin Programul Prima Casă cu AXA Imobil

22-06-2018

Domnul Anatol și-a dorit foarte mult să procure un apartament pentru familia sa. Are o mică afacere proprie în producerea mobilierului, este căsătorit și are 2 copii minunați. Visul lui a devenit, în sfârșit, realitate prin intermediul Programului Guvernamental Prima Casă.

Expertul imobiliar AXA Imobil, Ciprian, l-a ajutat să găsească locuința mult dorită și să aplice la Program și iată că astăzi dl. Anatol a devenit proprietar cu acte în regulă a unui apartament cu 3 camere în sectorul Ciocana.

I-am adresat domnului Anatol câteva întrebări ca să vedem cum a fost experiența de aplicare la Programul Prima Casă.

Din multitudinea de oferte de creditare ipotecară, de ce ați optat pentru Programul Prima Casă?

„Inițial vreau să spun că am fost încântat când expertul imobiliar AXA Imobil mi-a arătat acest apartament, știam că este ceea ce ne doream de mult timp. Acest lucru m-a motivat să caut soluții.
Pentru a beneficia de un credit obișnuit de la bancă, urma să achit prima rată în valoare de 30% din costul locuinței, de care noi din păcate, nu dispuneam. Faptul că prin Programul Prima Casă aportul personal este de doar 10% a fost decisiv pentru noi.”

A fost dificil să colectați tot pachetul de acte pentru a aplica la Program?

„A durat in jur de 2 săptămâni. Totul a fost destul de simplu, mi s-a oferit lista de acte și în principiu, le aveam pe toate la îndemână.”

În cât timp ați primit răspunsul de la bancă?

„Aproximativ o lună. Îmi făceam griji. Eram de fapt foarte sceptic, nu prea credeam că programul funcționează și nu credeam că pot să fiu acceptat, deoarece am o afacere mică de doar 3 ani pe piață. Am fost nespus de bucuros când am primit răspunsul afirmativ de la bancă.”

Nu Vă sperie termenul lung de achitare, 25 de ani?

„Evident, voi depune eforturi să achit creditul cât mai repede posibil. Știu că este posibil de rambursat suma anticipat, fără a plăti careva penalități sau comisioane ascunse. Important să avem clienți și eu și soția (dl. Anatol este producător de mobilier, iar soția acestuia este specialist manichiură).”

Ați întâlnit careva probleme de-a lungul procesului?

„O problemă a apărut chiar la sfârșitul procesului, proprietarul apartamentului a început a amâna vânzarea, iar termenul era la limită. Dacă nu reușeam să încheiem tranzacția cu proprietarul, urma să depun din nou actele pentru a aplica la Program.
Din fericire, totul s-a rezolvat datorită expertului imobiliar AXA Imobil, Ciprian, care a dirijat negocierile în așa mod, ca să reușim să încheiem tranzacția în termen.”

Cum ați aprecia conlucrarea cu AXA Imobil?

„Eu sunt foarte mulțumit și vreau să mulțumesc, în special, celui ce m-a ghidat de-a lungul procesului, expertului imobiliar Ciprian.
Ciprian mi-a inspirat încredere. Mi-a plăcut din start felul în care a discutat cu mine, atitudinea lui față de client, atitudinea față de problemele mele. N-o să mint, m-am adresat inițial și la alte companii imobiliare, dar după ce am discutat cu Ciprian, i-am spus soției - Mie îmi inspiră încredere băiatul ăsta!”

„Respect oamenii care știu să-și facă treaba. Lucrez și eu cu oamenii, știu cât e de complicat.”

Dacă și tu ești interesat de Programul Prima Casă, sună acum la numărul +(373) 78 88 90 90, ca să primești o consultație de la un expert imobiliar AXA Imobil!


Vezi toate ofertele noastre pe https://www.axaimobil.md
Urmărește-ne pe https://www.facebook.com/axaimobil/
Pentru informații utile aderă la grupul nostru închis https://www.facebook.com/groups/sfaturiimobiliare/
Alătură-te grupului nostru să prinzi toate ofertele noi https://www.facebook.com/groups/axaimobil/
Urmărește-ne și pe Instagram https://www.instagram.com/axa_imobil/
Vezi videourile noastre pe https://www.youtube.com/channel/UC5nt0RV2QMwvYnp_mRT0uxQ/videos

 

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.