+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
Afacere activă - Complexul Hotelier Medieval "Prințul Vânător"

Afacere activă - Complexul Hotelier Medieval "Prințul Vânător"

24-04-2021 Proiecte imobiliare

Axa Imobil în colaborare cu Imobi.ro vă propune o investiție corectă cu recuperare în decurs de doar câțiva ani!

Vânzare afacere activă de excepție - Complexul Hotelier Medieval "Prințul Vânător", care croiește o imagine unică a unei fărâme din istoria noastră.


Fiind localizat chiar în centrul orașului Turda, castelul a devenit unul din principalele puncte de atracție pentru turiștii care vizitează orașul.

Proprietatea se întinde pe un teren de 2299 mp, care include 3 corpuri, terasă-restaurant și crama.

▪ Hotelul-restaurant cuprinde 3 clădiri care gazduiesc birouri, spălătoria hotelului, 18 spații de cazare, un apartament rezidențial de 200 mp, sală de ședințe, restaurant ce este amenajat în trei zone cu denumiri ce evocă amintiri medievale: Coliba Haiducilor, Castelul lui Dracula, Casa Țărănească. Cele trei zone ale restaurantului individualizează experiențe gastronomice unice în spații care emană atmosfera Evului
Mediu.

▪ Crama este foarte spațioasă, are o capacitate de 100 persoane, care prin atmosfera țesută de design-ul rustic, te îmbie să te lași fermecat de o degustare de vinuri.

▪ Toate terasele au o capacitate de 300 persoane și sunt construite fie din structuri de beton și zidărie, fie sunt sculptate în lemn de stejar.

▪ La mansarda corpului cu terase se afla un apartament rezidențial de 100 mp.

▪ La toate acestea, se mai adaugă o parcare ce poate găzdui până la 15 mașini și un garaj de 30 mp.

▪ Grădina este amenajată în stil japonez, cu multe plante și o zonă de grill.

Fiecare cameră de hotel este amenajată diferit. Materialele naturale domină (piatra naturală de rau, lemn), majoritatea obiectelor din lemn au fost realizate de meșteri populari din Maramureș, obiectele sanitare sunt italiene, scaunele sculptate și cu tapiterie din piele de Cordoba, mobilier de terase import Italia, obiecte de iluminat cu design propriu, fresce, vitralii, iar multe alte obiecte regasite in castel sunt unice in lume.

Prin specificul inedit, castelul in sine este un obiectiv turisitic, însă zona propune o multitudine de activități desfășurate atât în cadrul natural: drumeții, parapantă, speologie în Cheile Turzii; Cheile Turenilor; Colții Trascăului; Salina Turda; Băile Sărate din Turda; cât și în cadrul antropic: Mormântul lui Mihai Viteazu, Muzeul de istorie din Turda, Castrul roman Potaissa.

Vezi aici oferta!

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul 078 88 90 90 sau 074 801 5904.

       

      

  

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.