+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
De ce să vinzi apartamentul cu un specialist imobiliar? 17 argumente ale unui expert în domeniu

De ce să vinzi apartamentul cu un specialist imobiliar? 17 argumente ale unui expert în domeniu

10-09-2018 Bine de știut

Deseori, proprietarii de imobile, care urmează să le vândă, apelează la o mulțime de agenții și agenți imobiliari în același timp, crezând că astfel vor avea acces la cât mai mulți clienți potențiali și vor vinde imobilul mai repede și mai scump.
Practica, însă, demonstrează contrariul - cu cât mai mulți agenți se implică în procesul de vânzare, cu atât interesul fiecărui agent de a încheia tranzacția devine mai nesemnificativ, iar imobilul expus de mai mult timp pe piață, automat pierde din preț.

Experții imobiliari AXA Imobil v-au pregătit 17 argumente care demonstrează avantajele de vinde un imobil prin intermediul unui singur specialist imobiliar profesionist, semnând cu el un contract exclusiv de reprezentare.

Care sunt cele 17 argumente aduse de un expert în vânzări de imobile?

1. Cu ce mă deosebesc eu de alți agenți? Eu sunt specialist pe acest sector și pe acest segment de piață.

2. Eu sunt specialist, eu am văzut personal toate obiectele imobile de pe acest sector, similare cu al Dvs., cunosc toate prețurile și situația fiecărui proprietar care-și listează proprietatea. Cumpărătorii care planifică să cumpere locuință în acest sector se adreasează mie.

3. De ce trebuie să mă contractați pe mine? Pentru că este în interesul Dvs. Eu pot concentra cererea asupra unui obiect și dirija cu ea.

4. Ce înseamnă a concentra cererea asupra unui obiect? Înseamnă că eu Vă aduc cumpărători reali, care vor să vadă imobilul și să facă o ofertă. Astfel are loc vânzarea unui imobil în timp scurt la un preț maxim.

5. Concentrarea cererii presupune crearea unei agitații.

6. Ce înseamnă a controla cererea? Înseamnă că eu duc negocierile între cumpărători, în așa fel încât ele să ducă la formarea unui preț optim al obiectului și la atingerea altor condiții favorabile proprietarului.

7. Ce înseamnă a controla cererea? Înseamnă că eu creez o astfel de situație, în care nu proprietarul negociază prețul cu cumpărătorul, ci cumpărătorii negociază între ei pentru dreptul de a procura apartamentul Dvs.

8. Dirijarea cererii este o artă a negocierilor. Vă este convenabil să mă aveți de partea voastră pe perioada negocierilor. Eu voi reprezenta doar interesele Dvs.

9. Ce presupune o expoziție extraordinară a obiectului? Eu voi asigura expunerea obiectului imobil pe piață în cea mai bună lumină la cât mai mulți cumpărători reali.

10. Cine este un cumpărător calificat? Este cumpărătorul care este gata să analizeze oferta Dvs. și cel mai important care are posibilitate financiară de a o face.

11. Marketingul, expoziția, promovarea obiectului pe piață, căutarea cumpărătorului, concentrarea cererii, crearea agitației – toate acestea sunt nemijlocit sarcina mea.

12. O expunere excelentă a obiectului pe piață permite vânzarea rapidă și la preț avantajos a acestuia.

13. Achitarea unui comision bun companiei imobiliare este în primul rând în avantajul Dvs. ca proprietar , pentru că este un instrument puternic de a atrage cumpărători, de a concentra cererea, de a crea agitație. În pofida faptului că proprietarul achită un comision specialistului imobiliar, proprietarul este în avantaj. Comisionul nostru este deschis și transparent și motivant pentru noi ca să vindem mai scump.

14. Un comision bun ne permite să atragem și alți agenți, iar anume un agent imobiliar este cel ce decide care imobil o să-l vadă cumpărătorul.

15. Noi vom împărți comisionul 50/50 cu orice agent care va aduce un Client.

16. Un contract exclusiv este avantajos pentru proprietar pentru că constituie un instrument puternic pentru atragerea cumpărătorilor, concentrarea cererii, crearea agitației.

17. Un contract exclusiv îmi permite să folosesc toate instrumentele de marketing și în așa fel să concentrez cererea pe obiect, și în același timp să controlez această cerere pentru atingerea scopului maximal într-o perioadă de timp foarte scurtă.

Toate aceste acțiuni pentru o vânzare avantajoasă și rapidă le face un singur specialist imobiliar, motivat să vândă imobilul Dvs. în scurt timp și la cel mai bun preț de piață, atunci când are semnat un contract exclusiv de reprezentare a proprietății Dvs.

Dacă Vă doriți o tranzacție imobiliară sigură și transparentă, sunați acum la numărul +(373) 78 88 90 90 și discutați cu un expert imobiliar AXA Imobil pentru a încheia o tranzacție transparentă, sigură și avantajoasă!

Vezi toate ofertele noastre pe https://www.axaimobil.md
Urmărește-ne pe https://www.facebook.com/axaimobil/
Alătură-te grupului nostru să prinzi toate ofertele noi https://www.facebook.com/groups/axaimobil/
Urmărește-ne și pe Instagram https://www.instagram.com/axa_imobil/
Vezi videourile noastre pe https://www.youtube.com/channel/UC5nt0RV2QMwvYnp_mRT0uxQ/videos

 

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.