+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
O amenajare ingenioasă pentru un apartament-studio de 38 mp

O amenajare ingenioasă pentru un apartament-studio de 38 mp

08-08-2017 Idei de amenajare

Dacă te numeri printre cei care locuiesc în spații mici, cum ar fi garsonierele sau apartamentele tip studio, atunci această amenajare este pentru tine. Detaliile acestui spațiu îți vor oferi suficiente idei din care să te poți inspira la rândul tău.

Cu o suprafață de 38 de metri pătrați, acest studio încorporează toate funcționalitățile de care ai nevoie, incluzând aici chiar și un spațiu pentru lucru. Având o compartimentare bine gândită, spațiul se împarte între o zonă de zi cu un living și bucatarie precum și o zonă de noapte ingenios amenajată prin utilizarea spațiului vertical al locuinței, asigurând astfel intimitatea necesară.

Paleta cromatică oferă o combinație plăcută între albul predominant al pereților și tavanului și nuantele naturale de lemn din compoziția pardoselii și a mobilierului. Albul reflecta lumina si amplifica spațiul. Și lumina naturală contribuie la sporirea spațialități acestei camere în care se unesc toate funcționalitățile locuinței.

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.