+(373) 78 88 90 90

RO RU EN

Cum amenajezi dressingul în funcție de locul amplasării

13-08-2021 Idei de amenajare

Dressingul este o încăpere separată, deși poate face parte și din dormitor, fiind special gândit pentru a depozita articole vestimentare, accesorii, uneori chiar și încălțăminte. Dacă îți dorești să ai toate lucrurile necesare rutinei de dimineață într-un singur loc, un astfel de spațiu este necesar. 

Dacă stai la bloc, dressingul face parte, frecvent, din dormitor, debara sau hol, în timp ce pentru o casă, poate constitui o încăpere separată. Fiecare opțiune are particularitățile sale de amenajare, așa cum poți vedea mai jos. 

Dressing în dormitor

Multă lume alege să își amenajeze un colț din dormitor pe post de dressing. Motivul este practic: ai acces rapid și ușor la ținutele preferate. Poți monta pe un perete dulapuri pentru haine sau bare pentru umerașe, care pot fi mascate cu perdele supradimensionate, în nuanțe ce completează decorul camerei. În plus, dacă spațiul îți permite, poți folosi și o mini canapea cu ladă, pe care o poți folosi pentru machiaj și pentru a depozita hainele de iarnă, în afara sezonului rece. 

Dressing în debara

Dacă dorești să eliberezi spațiul și așa mic din dormitorul de la bloc, mutarea dressingului în debara poate fi o soluție. Poți monta dulapuri înalte, eventual deschise, pentru a avea acces rapid la lucrurile căutate. În completare, poți așeza rafturi pentru încălțăminte pe ușă. Astfel, vei economisi din spațiu. 

Dressing la mansardă

Dressingul în mansardă reprezintă o alegere excelentă pentru pasionații de modă care au foarte multe haine. De asemenea, un astfel de dressing reprezintă o soluție practică și pentru familiile numeroase, care doresc eficientizarea spațiului din locuință. Poate cea mai bună alegere reprezintă montarea de suporturi pentru umerașe și de rafturi, pentru a avea acces facil la toate lucrurile. Spațiul poate conține inclusiv o masă de machiaj, un scaun și un fotoliu confortabil. 

Dressing în hol

Transformarea holului într-un mini dressing poate fi o alegere mulțumitoare, mai ales dacă stai la bloc și nu vrei să aglomerezi camerele. Poți pune un dulap înalt sau un stand cu umerașe, eventual prevăzut cu spații pentru păstrarea încălțărilor. Dacă spațiul nu este tocmai generos, tot poți avea un dressing, însă este recomandat să te limitezi la piesele vestimentare, încălțările și accesoriile pe care le porți regulat. 

Dressing în cameră separată

Un dressing separat reprezintă visul multor persoane. O astfel de încăpere îți permite depozitarea unul număr impresionant de articole vestimentare, fără a mai trebui să îți faci griji că nu este loc. Poți chiar amenaja o măsuță pentru machiaj, îți poți organiza hainele pe categorii și poți avea acces rapid la orice piesă vestimentară. Dacă alegi un astfel de dressing, este bine să iei în calcul și obiectele de iluminat, deoarece îți vor permite să identifici mai rapid lucrurile de care ai nevoie. 

Sursa: https://www.storia.ro/

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.