+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
De ce e mai bine să-ţi cumperi casă iarna?

De ce e mai bine să-ţi cumperi casă iarna?

11-01-2018

În cazul în care cumpărtorul planifică să locuiască în suburbie întregul an, îşi poate procura locuinţa iarna. Iar dacă utilizarea achiziţiei este planificată numai în sezonul cald, poate aştepta până în primăvară, sau chiar vară.  Punem pariu că v-am intrigat. Acum să vedem de ce.

În timpul iernii, vânzarea caselor în suburbii întâmpină un declin. Potrivit experţilor, cumpărătorii preferă mai mult anotimpul primăvara sau vara, atunci când este mai cald şi la obiect este mai uşor de ajuns.

Cu toate acestea, ideea de a cumpăra  o casă în suburbie, în timpul iernii, are avantaje semnificative:

1.   În acest sezon, vâzătorii sunt gata să ofere clienţilor reduceri suplimentare. Dacă o persoană vinde o casă de țară în timpul iernii, atunci adesea acest lucru înseamnă că are urgent nevoie de bani. Și în această situație, putem negocia pentru un preţ mai bun.

2.   Puteţi verifica toate reţelele de comunicare. În perioada de iarnă pentru a verifica acest lucru este mult mai ușor decât în timpul verii. Cumpărătorul poate estima cât de bine funcţionează încălzirea, daca există probleme cu canalizarea sau cablarea. În timpul verii, defectele existente pot fi ușor ascunse, iar în timpul iernii totul poate fi văzut "ca în palmă".

3.   Al treilea plus este o evaluare obiectivă a calității drumurilor. În timpul iernii poate fi evaluată în condiții meteorologice nefavorabile - în cazul în care drumurile sunt curățate, va deveni imediat clar.

4.   Puteți aprecia cu adevărat calitatea construcției casei. În timpul iernii, este foarte ușor să verificați calitatea izolării a casei și geamurilor acesteia. La fel este mult mai ușor identificarea defectele de construcție externă, fisuri în fundație sau fațadă, şi asta în lipsa plantelor decorative înflorite.

Concluzie:

Dacă tot nu vă puteţi decide să cumpăraţi casa iarna, sau să aşteptaţi sezonul cald, aceste argumente vă pot fi de folos.

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.