+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
6 idei practice pentru a utiliza eficient colțurile dificile ale casei

6 idei practice pentru a utiliza eficient colțurile dificile ale casei

23-01-2019 Idei de amenajare

Într-un spațiu mic, fiecare metru pătrat contează. Iar atunci când nu mai reușesti să găsești soluții, abordează variante neconvenționale. Cum ar fi spațiul de după fereastră. Câteva rafturi deschise și o comodă cu sertare iți vor fi de mare ajutor. Bineînțeles, toate adaptate spațiului pe care îl ai la dispoziție, acest lucru însemnând că vei realiza la comandă acele corpuri de mobilier.



Ce mai poți pune într-un colț sau pe un perete liber? Un blat suspendat pe care să îl folosești ca birou, măsuța de citit, măsuța de machiaj sau poate suport pentru televizor. Fiind suspendat, nu va ocupa spațiu pe pardoseală; chiar dacă dormitorul tău este unul mic, un astfel de corp îți va lăsa puțin spațiu de trecere între pat și blat.

Pentru bucătăriile în plan deschis, această soluție de prelungire a blatului îți va oferi mai mult spațiu, ba chiar și loc pentru luat masa.

Într-o cameră mică sau lungă și îngustă, te poți folosi de spațiul din jurul ferestrei pentru a crea mai multe zone de depozitare. O poliță lungă fix deasupra ferestrei și apoi un blat cu mască pentru calorifer integrată și sertare pentru depozitare.

Visezi la un loc de citit la fereastră? Atunci amenajează o băncuță la fereastră. Ține cont ca parapetul geamului să fie mai înalt de 45 de cm și să nu existe calorifer.

Când nu ai suficient spațiu pentru un birou în cadrul livingului, atunci instalează-l în dormitor. Unde? Între 2 dulapuri. Un blat de 80 cm lungime și 40 cm lățime, un scaun comod, și iată un mic birou chic pentru tine.

 

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.