+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
3 sfaturi: Cum îţi deschizi o cafenea?

3 sfaturi: Cum îţi deschizi o cafenea?

28-11-2017

În fiecare dimineaţă, după-amiază sau chiar seară, chişinăuienii cumpără mii de porţii de cafea, pentru a se energiza, dar şi pentru o bună dispoziţie. Sunt o mulţime de “pretexte” pentru a suvura o cană de cafea, dar în căutarea unei “amărăciuni” aromate şi gustoase, mulţi se pierd şi aleg să şi-o prepare acasă.

Dacă eşti în căutarea unei idei de afacere, sau poate stai la dubii, noi ţi-am selectat trei sfaturi, pentru a face bani din dragostea orașului pentru cafea.

Primul sfat - înainte de a găsi un loc pentru o cafenea, determină publicul țintă.
În locul în care o persoană va deschide o cafenea, ar trebui să fie publicul său, și nu doar fluxuri mari de oameni. De exemplu, poţi deschide o cafenea lângă staţia de autobuz, dar să calculezi ca oamenii să nu treacă pe alături.

Al doilea sfat - atunci când alegi un loc, trebuie cu adevărat să îţi evaluezi posibilitățile financiare și, de asemenea, cât de mulți oameni pot fi atrași de locaţie. Adică, trebuie să corelezi costul chiriei și profitul pe care o anumită amplasare îl poate aduce. Locul "dincolo de colț" poate fi mai ieftin de două ori, dar întrebarea este dacă vizitatorii vor veni. De asemenea, este posibil să alegi un loc cu o chirie scăzută, dar să investeşti bani pentru publicitate. Este important să reţii: nu este necesar să se aleagă spații de tip subsol sau fără ferestre și, de asemenea, situate la etajul 2 sau mai sus. Indiferent cât de mult cheltui pentru publicitate, va fi prea greu să atragi vizitatori.

Al treilea sfat - nu alege spaţiu, cu plată mare pentru chirie.
Alegeţi camere în Centru, dar pe străzi liniștite. Acest lucru îţi permite să nu plăteşti chirie prea mare. Dacă este vorba de deschiderea unui punct într-un birou sau un centru comercial, atunci merită să iei în calcul și prezența publicului țintă. De exemplu, dacă salariul mediu în clădirea de birouri este de aproximativ  4 000 de lei, majoritatea angajaților nu vor cheltui 20 de lei pe zi pentru o cafea.

 

Prentru a soluţiona problema chiriei, puteţi apela specialistul nostru, la numărul de contact: 078 888 201. La fel pe site-ul nostru puteţi găsi mai multe oferte, potrivite pentru orice tip de activitate, inclusiv pentru o cafenea.

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.