+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
Investiții imobiliare - Sfaturi Utile

Investiții imobiliare - Sfaturi Utile

07-11-2020 Sfaturi utile

Investițiile imobiliare se pot dovedi a fi destul de complicate pentru persoanele care nu sunt suficient de bine informate și pregătite pentru un astfel de business.

Citește, citește, citește
Cu toate că se poate ca sectorul imobiliar să îți pară unul simplu, tot va trebui să citești o mulțime de cărți sau de ghiduri, despre ce înseamnă să investești efectiv.
Colaborează
Dacă nu dispui de suficient de multe fonduri pentru a achiziționa o locuință, se poate ca o colaborare cu persoane din jurul tău să fie un win-win pentru toți cei implicați.
Stabilește-ți obiectivele financiare
”Ce vrei să realizezi achiziționând locuința în cauză? Dorești să o închiriezi sau să o renovezi și să o vinzi, obținând un profit ceva mai rapid?”
Nu uita de taxe și de comisioane
O greșeală pe care începătorii în investiții imobiliare o fac este că uită să ia în calcul și restul taxelor și comisioanelor ce trebuie plătite la achiziția sau vânzarea unei locuințe.
Vizitează cât mai multe proprietăți
Doar în felul acesta îți vei face o idee cât mai obiectivă despre cum se prezintă piața imobiliară la ora actuală.
Fii serios
Atunci când îi spui unei persoane că urmează să te duci să vizionezi un apartament, fă-o. Când stabilești să suni un agent imobiliar pentru a-i da un răspuns, fă-o.
Ai grijă la ofertele-minune
Cu toții așteptăm să apară acele oferte senzaționale de case cu trei camere și 250 mp în inima Capitalei, la prețul de 50.000 Euro. Dar cel mai probabil astfel de oportunități nu se vor ivi niciodată.
Asociază-te cu persoane de la care ai ce învăța
Atunci când te gândești să te asociezi cu cineva pentru a lansa o afacere, este bine să alegi persoane de la care ai ce învăța. Lucrul acesta este valabil indiferent de natura investiției pe care dorești să o faci.
Profită de orice oportunitate
O dată la ceva timp se poate să apară pe piață anumite oferte extrem de atractive. În acest caz, tu va trebui să fii pregătit să ieși din zona de confort și să profiți de acele oportunități.
Încrederea se câștigă în timp
De fiecare dată ar fi ideal să privești cu puțin scepticism persoanele din jurul tău și să ai încredere doar în tine, în ideile tale și în planul tău.
Niciodată nu ceda
Dacă visul tău este acela de a avea mai multe apartamente pe care să le închiriezi și care să îți genereze profituri anuale, nu ceda până când nu reușești să îți îndeplinești dorințele.

PS: Echipa de experți în imobiliare AXA Imobil vă poate acorda suportul necesar.

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.