+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
Idei mari pentru bucătării mici

Idei mari pentru bucătării mici

13-09-2017 Idei de amenajare

Cei câțiva metri pătrați pe care îi avem dedicați spațiului bucătăriei sunt de cele mai multe ori insuficienți pentru ceea ce ne dorim. Chiar și în condițiile date, bucătăriile mici ne oferă destule posibilități de amenajare care să includă funcționalitățile necesare acestei zone. Tot ce îți trebuie este să planifici bine spațiul înainte și să distribui mobilierul în cel mai practic mod cu putință.

Amenajarea va necesita o gândire neconvenționala și o planificare precisă. Mobilier incastrat, realizat la comandă, diferite modalități de a include electrocasnicele, piese multifuncționale, iată doar câteva din alegerile la care vei fi nevoit să apelezi pentru ca rezultatul să fie unul potrivit cu nevoile fiecăruia.
Pentru a ilustra și a înțelege mai bine conceptul de amenajare pentru o bucătărie mică în diferite tipuri de spații, vă propunem câteva modele ilustrate în fotografiile din galerie reprezentând diferite tipuri de decoruri care vă vor fi de ajutor în conturarea propriilor bucătării.

De la soluții ingenioase precum incastrarea electrocasnicelor în mobilier, piese adaptate formei spațiului și mese rabatabile sau extensibile, până la mobilier suspendat și etajere în locul dulapurilor voluminoase, la suprafețe netede, lucioase, de un alb imaculat și pereți folosiți în moduri ingenioase pentru depozitare, în imaginile de mai jos veți remarca că, deși spațiul acestor bucătării este mic sau foarte mic pe alocuri, niciunei amenajari nu-i lipsește stilul. Fiecare decor în parte are partea lui de farmec, ceea ce ne arată că oricât de mică ar fi o bucătărie, pe lângă funcționalitate ea poate fi amenajată cu bun gust, timpul petrecut aici fiind o activitate placută, nu o povară.

 

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.