+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
Cum arată proiectul de reconstrucţie a pasajului din Centrul capitalei

Cum arată proiectul de reconstrucţie a pasajului din Centrul capitalei

13-03-2018

Reţelele de socializare de cele mai multe ori scot în evidenţă problemele cu care se confruntă societatea. De data aceasta au intrat în vizorul aparatelor de fotografiat, pasajele din capitală. Dacă unele sunt amenajate, altele însă arată ca după un bombardament.

Un exemplu de trecere subterană practic distrusă este cea amplasată în apropiere de Spitalul clinic municipal Nr. 1. Din imagini se vede în ce stare este aceasta şi ce pericol prezintă pentru trecători.

Autorităţile locale au sesizat problema şi au eleborat un plan de reconstrucţie. Lucrările vor viza reconstrucţia capitală a scărilor, pardoselii, pereţilor, interiorul va fi iluminat şi vor exista rampe de acces pentru căruţuri. La fel sunt prevăzute montarea platformelor mecanice pentru accesul scaunelor cu rotile. Un alt element propus de arhitecţi este acoperirea scărilor cu copertine din sticlă triplex sau sticlă organică pe carcasă din metal, pentru creşterea duratei de exploatare, dar şi a confortului de utilizare.

Cum va arăta trecerea subterană după renovare:

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.