+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
Calitatea vieții la Cluj-Napoca

Calitatea vieții la Cluj-Napoca

03-10-2020

Calitatea vieții este prioritatea strategică pentru Cluj-Napoca. Principalii indicatori pentru măsurarea calității vieții sunt stilul de viață, nivelul de trai, de dezvoltare și de atractivitate al unei comunități din perspectiva cetățenilor.

Într-un clasament care măsoară calitatea vieții, Cluj-Napoca este principalul competitor al Capitalei, fiind pe locul 29, din cele 72 orașe din Europa.

Cluj-Napoca - orașul dezvoltării  
Cel mai înfloritor domeniu este IT, de unde și renumele orașului în presa internațională de “Silicon Valley din Transilvania”.

Cluj-Napoca este un oraş sănătos
Analiza percepției cetățenilor față de calitatea sistemului medical și facilitățile puse la dispoziție de către municipalitate în acest sens indică faptul că cel mai ridicat nivel de încredere este acordat medicilor de familie.

Cluj-Napoca oferă siguranţă locuitorilor
Siguranța cetățenilor este asigurată de Poliție și autoritățile locale, ce se bucură de încredere la nivel sporit. 

Cultura are loc în bugetul clujenilor
Locuitorii Clujului se autoapreciază ca situându-se la un nivel mediu de bogăţie, iar investițiile în cultură ocupă un loc important în viața lor. Viața socială este extrem de complexă, acest oraș fiind un loc cu numeroase teatre, cinematografe, săli de spectacole, muzee, restaurante etc.

Cluj-Napoca este bine guvernat
Nivelul de mulțumire al cetățenilor față de serviciile publice este unul ridicat, cel mai apreciat fiind serviciul public de transport în comun.

Cluj-Napoca mai aproape de Europa
Cluj-Napoca are conexiuni cu mari orașe din România și din Europa, iar weekend-urile ți le-ai putea petrece mai degrabă la Budapesta și Viena decât la un picnic banal.

Dacă ești dornic să faci o schimbare în viața ta și să te muți, Cluj-Napoca poate fi cea mai bună opțiune!

Ofertele potrivite le puteți găsi direct pe site-ul AXA Imobil:

https://www.axaimobil.md/ro/romania/cluj_napoca/

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.