+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
5 idei simple de reamenajare a locuinței

5 idei simple de reamenajare a locuinței

03-04-2020 Idei de amenajare

Dacă în această perioadă îți petreci timpul acasă mai mult decât ai dori, este foarte important să îl valorifici într-un mod constructiv, indiferent dacă stai de nevoie sau de plăcere.

Ca să ai parte de o ședere cât mai plăcută în propria locuință și să te încarci cu energie pozitivă, acum este momentul potrivit să faci mici schimbări prin casă. Noi ți-am pregătit câteva idei simple de reamenajare a locuinței, care ar putea să-ți modifice și îmbunătățească atât aspectul casei, cât și starea de spirit.

1. Folosește pozele preferate în mod creativ. Îți amintești cu drag de vacanța din Grecia de anul trecut? Sau poate de vizita din Paris de acum două luni? Cu siguranță ai făcut câteva fotografii reușite, care să-ți amintească de acele momente. Cu puțină imaginație, vei putea chiar să le retrăiești mai des. Fă o galerie cu pozele preferate și găsește un perete pe care să le atârni. Locul acela te va face să te simți foarte bine de fiecare dată când te uiți la el.






2. Amenajează un colț cu plantele tale preferate. Orice element natural adus în casele noastre aduce un aer proaspăt și o atmosferă relaxantă, care adaugă un iz de extra confort în locuințele noastre. Îți poți organiza chiar un colț verde în living, în care să grupezi plante și flori de dimensiuni și culori diferite, pentru a aduce o părticică de natură în casa ta.






3. Folosește mobila în alte scopuri decât cele în care a fost ea inițial creată. Ai un scaun în plus și ai nevoie de o noptieră? Nu te împiedică nimeni sa îl folosești ca atare.





4. Expune-ți lucrurile preferate, fie că este vorba de o colecție adevarată sau nu. Găsește un loc special, vizibil, și aranjează-le frumos, mândrindu-te cu ele.





5. Pentru o seară romantică și nu numai, așează pe o masuță lumânări aprinse, puse în suporturi de sticlă. Această priveliște te va relaxa imediat și te va face să uiți de ziua grea care tocmai s-a încheiat.



Indiferent care dintre opțiunile de mai sus se vor potrivi casei și stilului tău, tot ce rămâne de făcut este de adăugat amprenta personală și de adapat fiecare idee în parte pentru a se integra perfect în decorul casei tale! Spor la amenajat!

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.