+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
5 metode de reîmprospătare a spațiului

5 metode de reîmprospătare a spațiului

27-06-2020 Дизайнерские решения

Aruncă perdelele, lasă briza să îți lumineze casa.

Vara vine cu un sentiment de reînnoire și dorință de curățare și organizare - mai ales în perioada dată, când petrecem tot mai mult timp Acasă.

Vei fi surprins cum câteva modificări simple îți pot oferi o perspectivă cu totul nouă.

  1. Îmbunătățește lumina naturală

În loc să te ascunzi sub cearșafuri dimineața, trage înapoi perdelele și lasă soarele să lumineze. Simplul act de a deschide ferestrele te poate ajuta să îți ridici starea de spirit și plus la toate vei economisi electricitatea. Nu ai multe ferestre? Îți vin în ajutor oglinzile mari, care reflectă lumina și drept bonus, iluzia unui spațiu mai mare.

  1. Oferă mobilierului tău o ardezie curată.

Precum oamenii preferă hainele mai subțiri și mai ușoare, astfel și o canapea albă, bej sau gri devine un loc perfect pentru cuibărit. Dacă nu dorești  să investești  în mobilierul alb, optează pentru huse care le poți utiliza sezonier și să le îndepărtezi odată cu revenirea temperaturilor reci.

  1. Lasă natura să te ghideze.

Încorporează materiale naturale în decorul tău. Decuplează păturile grele și articolele care nu sunt în favoarea verii prin adăugarea accesoriilor colorate sau inspirate din natură, care invocă sentimentul prospețimii.

  1. Este momentul perfect pentru a da culoare casei tale.

Cu puțin portocaliu, roz, galben, albastru și verde vara se adăpostește în propria locuință. Ieși din zona de confort și încearcă o declarație îndrăzneață: lumânări verzi, boluri decorative cu flori sau perne imprimate cu fructe.

  1. Gândește verde, gândește curat

Plantele în ghiveci sau buchetele de flori sunt o modalitate excelentă de a aduce aer curat în încăpere. Acestea nu doar oferă o stare de bine, dar, de asemenea, emană mici lovituri de oxigen.

Fie că dorești să reînnoiești câteva camere, fie întreg spațiul, poți face totul fără prea mult efort  și cu cheltuieli mici.

Iar dacă nu ai achiziționat încă apartamentul visurilor tale, consultă ACUM un specialist imobiliar AXA Imobil! Te așteptăm cu drag în biroul nostru de pe str. Alexandrul cel Bun, 83. 

AXA Imobil - te ajutăm în imobiliare!

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.