+(373) 22 10 90 88

RO RU EN

Servicii

Despre companie

Compania imobiliară AXA Imobil are ca obiectiv principal de a înlocui clasica experiență imobiliară cu un concept imobiliar diferit, profesionist și inovator, menit să schimbe perspectiva clienților asupra a ceea ce înseamnă o agenție imobiliară și un agent imobiliar. Experiența, devotamentul, profesionalismul și tenacitatea caracterizează compania AXA IMOBIL, întărind o relaţie pe termen lung cu clienții săi, bazată pe încredere şi respect.

Înca de la înființare, compania noastră a urmărit promovarea serviciilor de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile și competente față de clienții noștri și nu în ultimul rând formarea unei echipe de profesioniști tineri, dinamici, capabili să ofere soluții imobiliare de un înalt nivel calitativ, care au făcut o pasiune din această activitate, demonstrând o implicare de 100%. Pentru o dezvoltare de succes AXA IMOBIL promovează în rândul angajaţilor săi valorile sale fundamentale precum standarde profesionale înalte, integritate, demnitate şi, nu în ultimul rând, munca în echipă.

Echipa AXA IMOBIL are întotdeauna informații pertinente și noutăți despre tot ce se poate cumpăra sau închiria la cele mai mici prețuri și vă stă la dispoziție cu toată gama de tranzacții imobiliare: vânzări, cumpărări și închirieri de case, apartamente, garsoniere, birouri, spații industriale, comerciale, depozite, etc,  dezvoltând şi implementând cele mai eficiente soluţii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clienţilor săi.

 

Credem sincer că împlinirea unui vis aduce mai multă satisfacție decât un simplu comision încasat.

 

Dorești să investești în proprietați cu o bună perspectivă? Nu irosi timp și energie! Lasă-ne pe noi să-ți oferim oportunități greu de refuzat.

 

Cu AXA IMOBIL visele iau forma casei tale!

Partenerii noștri

Abonare la newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a afla primul cele mai noi oferte care te intereseză anume pe tine!

După ce vei finaliza abonarea vei primi săptămânal, pe adresa de e-mail introdusă, toate ofertele noi cu criteriile selectate.

Contacte

  • +(373) 22 10 90 88
  • +(373) 78 88 90 90
  • info@axaimobil.md
  • R. Moldova, MD-2001 mun. Chișinău, str. Armenească, 44/2

Rețea socială

Localizare