+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
AXA Imobil  premiată cu aur la Notorium

AXA Imobil premiată cu aur la Notorium

01-06-2018

În seara zilei de 30 mai 2018, a avut loc a treia ediție a galei de decernare a premiilor Notorium – Notorium Awards 2018. Cele mai puternice branduri din Moldova au fost premiate la un eveniment dedicat celor mai notorii mărci comerciale.

În urma votingului online, care a durat o lună, compania imobiliară AXA Imobil a adunat peste 1000 de voturi și a fost distinsă cu medalia de aur a concursului.

Premiul a fost înmânat în cadrul ceremoniei solemne, directorului companiei – Viorel Staver, care a mulțumit persoanelor care și-au demonstrat încrederea în AXA Imobil prin intermediul votului lor:

«Vreau să mulțumesc întâi de toate, persoanele care au votat, care și-au exprimat încrederea în noi prin acest vot. Voi sunteți cei ce ne motivați să ne dezvoltăm, să fim și mai buni, deoarece avem o misiune foarte importantă, să ajutăm oamenii să ajungă la ei acasă. Axa Imobil transformă tranzacțiile riscante, complicate, în experiențe plăcute, corecte și absolut sigure.»

Întreaga echipă de experți imobiliari a companiei se simte onorată pentru distincția obținută și se simte responsabilă și motivată în continuare să dezvolte o cultură a serviciilor superioare în domeniul imobiliar.

Dacă sunteți în căutarea unei locuințe, AXA Imobil Vă pune la dispoziție serviciile sale pentru identificarea unui imobil potrivit Dvs. și efectuarea în condiții de siguranță maximă a tuturor tranzacțiilor de vânzare-cumpărare. Sunați acum la +(373) 022 109088 sau +(373) 78 88 90 90 pentru a discuta cu un expert imobiliar!

Vezi toate ofertele noastre pe https://www.axaimobil.md
Urmărește-ne pe https://www.facebook.com/axaimobil/
Alătură-te grupului nostru să prinzi toate ofertele noi https://www.facebook.com/groups/axaimobil/
Urmărește-ne și pe Instagram https://www.instagram.com/axa_imobil/
Vezi videourile noastre pe https://www.youtube.com/channel/UC5nt0RV2QMwvYnp_mRT0uxQ/videos

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.