+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
17 idei superbe pentru amenajarea unui spațiu destinat lecturii

17 idei superbe pentru amenajarea unui spațiu destinat lecturii

10-10-2017 Idei de amenajare

Din lipsa de spațiu sau de idei, ni se pare deseori complicat să amenajăm un colț de lectură confortabil în casele noastre. Bineînțeles, putem lectura în orice parte a casei, dar de ce să nu o facem într-un loc special amenajat, unde ne putem relaxa în orice moment simțim nevoia să ne refugiem de agitația cotidiană.

Pentru citit nu ai nevoie de multe lucruri în jur, cartea fiind cea mai importantă. Un simplu colțișor din casă ne poate ajuta mai mult decât credem.
Iubitorii de carte au nevoie doar de un fotoliu confortabil, eventual pufos, de un scăunel pentru odihna picioarelor (atunci când este cazul), de o măsuță de cafea, pe care să își așeze cu grijă cărțile sau notițele și, foarte important, de o sursă de lumină, naturală și artificială. Lampadarul este cel mai recomandat în această situație deoarece lumina generată de el este puternică și orientată direct asupra cărții.

Vezi mai jos 17 idei de amenajare diferite, unde cu siguranță vei găsi și ceva pe placul tău!

 

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.