+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
Casa ideală după zodie

Casa ideală după zodie

15-01-2018

Răsplătit de efort, sau mai degrabă norocos? Cu picioarele pe pământ, sau cu capul în nori?

Aţi simţit adesea că în unele case vă simţiţi mai bine, sau în altele nu. Astrele spun că fiecare semn din zodiac gravitează în jurul anumitor valori pe care le conferă o locuinţă, iar consultarea stelelor vă poate oferi o perspectivă distractivă asupra stilului dumneavoastră, atunci când vine vorba de casa din vis.

Noi am făcut câteva cercetări şi am găsit câteva din cele mai importante criterii după care se ghidează oamenii, atunci când se aşează într-o casă. Evident, există diferenţe notabile, pe care le putem pune pe seama zodiei sub care s-a născut fiecare dintre noi.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Un visător și un om al relaţiilor, ca nativ al acestei zodii vă place o casă care reflectă partea dumneavoastră idealistă. Acest lucru înseamnă că, da, puteți avea parte de o locuinţă impunătoare, cu marmură mistică și perdele de mărgele. Dar, vă puteți dori și o casă modestă, cu un hambar și o palmă de teren,  pentru a găzdui întreaga dumneavoastră familie, alături de animăluţele preferate. Asta nu înseamnă însă că v-ar displace o casă stil duplex, ori un apartament, care să corespundă viziunii dumneavoastră de om cu numeroase conexiuni.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Profund și sensibil, nativul din Peşti adoră să se reîncarce cu energie la domiciliu, astfel încât să fie proaspăt pentru a sta de vorbă cu diverşi oameni de lume. Peştilor le place să fie aproape de apă și nu se supără dacă cineva crede că nu sunt nişte semne de apă prea serioase. Nativii Peşti aleg să locuiască lângă un râu sau oriunde, în apropierea unei ape. Bineînțeles, dacă o poate schiţa pe hârtie şi apoi în realitate, casa ideală a Peştilor are o piscină, are vedere la mare sau un lac - ori cel puţin adăposteşte în curte o mică fântână arteziană.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este entuziast și energic, trăind pentru a fi în mijlocul oamenilor şi al evenimentelor. Când caută o casă, Berbecul se gândeşte la toate căile prin care se poate bucura de confortul şi utilitatea locuinţei. Ca un iubitor al acţiunilor în forţă şi al riscului, Berbecul are nevoie de un loc în care să se elibereze de presiunea acumulată pe parcursul unei zile, astfel încât să-şi găsească echilibrul pe care îl caută cu fervoare. Casa ideală are o sală de karaoke şi i-ar mai trebui un zid de alpinism, sau o trambulină.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurul are reputația de a fi structurat și stabil, fiind orice altceva, dar numai plictisitor nu – nativul acestui semn zodiacal are gusturi deosebite și iubeşte să ia de la viaţă cele mai bune lucruri. Deoarece este un semn de pământ, îi place să fie stabil, să se simtă confortabil și să nu fie nevoit să caute distracţia în afara propriei locuinţe. Deci, este logic să îşi dorească toate luxurile preferate la domiciliu, cum ar fi o pivniță cu vinuri alese, un bar completat cu scaune comode, o colecţie impresionantă de filme, sau o bibliotecă generoasă. Toate acestea îşi pot găsi locul într-o casă pe măsură.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Nativii zodiei sunt prietenoşi, vorbăreţi şi puţin distraţi. Gemenii sunt oameni ai comunicării prin excelenţă, deci au nevoie de Wi-Fi peste tot în casă - nu doresc să piardă un mesaj, un tweet, un share important sau un apel pe Skype. Pentru întâlnirile personale, Gemenii  adoră să se întâlnească în sufrageria de acasă cu un vechi coleg de şcoală.  Cel mai important lucru pentru un nativ din Gemeni este să ţină degetul pe pulsul vieţii, chiar și acasă, iar locuinţa sa este un adevărat templu al comunicării.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Empatic și avid de relaţii, nativul este un vindecător natural de suflete. Racii îşi petrec ore în şir pentru a-şi răsfăţa prietenii cu bunătăţi făcute în casă, prăjituri, gemuri, sucuri naturale, prilej cu care îşi ascultă interlocutorii cu bunăvoinţă, gata să îi ajute să scape de stresul zilnic. Pentru Raci, o bucătărie bine utilată este o necesitate, mai ales dacă are şi un loc de repaos, o măsuţă, loc în care vizitatorii pot sta în timp ce ei trebăluiesc la aragaz sau cuptor. Ca orice Rac grijuliu, care se respectă, nativul îşi protejează spaţiul personal şi familia, astfel încât să se simtă mai în siguranţă, motiv pentru care îşi asigură locuinţa cu ferestre şi uşi trainice, sau chiar cu un sistem de alarmă.

Leu (23 iulie - 22 august)

Vă place atenția, indiferent dacă o oferiţi sau o primiţi. Ca lider natural al grupului din care faceţi parte, nimic nu vă face mai mult plăcere decât să găzduiţi cu generozitate o petrecere mare, care să vă aducă aducă toți prietenii împreună.
Preferați o casă cu o mulțime de spațiu de distracţie, inclusiv o sală de luat masa, de dimensiuni generoase și camere de oaspeți. Desigur, vă veți dori și o baie luminoasă, superbă, cu oglinzi generoase astfel încât caracterul leonin (sau coama, dacă vreţi) să se reflecte şi să fie în centrul atenţie.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele sunt în mod natural orientate spre detalii, conștiincioase și responsabile. Nativilor le place să se planifice, să organizeze și îşi ţină curăţenia locuinţei din scurt. Fecioarele cheltuiesc multă energie şi pentru cele mai banale anexe - un dulap și o cămară bine organizate, unde fiecare lucru este la locul lui. O altă caracteristică a visului unei Fecioare – când vine vorba de casa proprie este un aspirator super-performant, pentru că singurul lucru mai bun decât organizarea este curățenia.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Răbdător, echilibrat și curios, nativulului îi place să aibă o casă frumoasă, dar nu are nevoie să trăiască într-un castel, pentru a fi fericit. În casa fiecărei Balanţe se află un birou, care are ca pricipală destinaţie nu neapărat munca de zi cu zi, ci mai degrabă este un loc în care se poate concepe planul unei grădini, se poate aşterne eficient pe hârtie un buget de cheltuieli sau se pot pune la punct detaliile unei vacanţe. Ca orice Balanţă care se respectă, nativul are hobby-uri, deci o încăpere de tip atelier este o necesitate.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ca un membru al unei zodii cu aplecare spre secrete, Scorpionul nu se simte deranjat de o casă care este puțin întunecată - atâta timp cât conferă intimitate față de vecini. Scorpionii pot chiar să accentueze această tendinţă și să aleagă o casă veche, mai ales una cu două intrări, cu o istorie intrigantă sau un loc care îţi dă fiori, în apropiere. Scorpionii sunt foarte loiali, așa că odată ce au ales o casă, este posibil să nu dorească să se mute pentru o bună bucată de vreme.

Săgetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

El este exploratorul și călătorul zodiacului, deci are nevoie de o casă care, în ochii proprii, este un veritabil adăpost. Asta ar însemna şi un spaţiu de parcare, lângă casă, dar şi accesorii şi dotări care să asigure plecări cât mai dese. Săgetătorii sunt, de asemenea, căutători spirituali, deci pot alege o casă într-o locație senină, cum ar fi munții, sau o zonă împădurită în apropiere. În plus, camerele locuinţei unui Săgetător au pereţi de culoare deschisă, pentru a scoate în evidenţă toate suvenirurile colecţionate în numeroasele călătorii.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este harnic și serios, cu o parte ciudată, nu neapărat mistică. Adaptabil și neclintit, totodată, Capricornul se simte confortabil aproape în orice locuinţă. Aceasta înseamnă că poate profita la maximum de cel mai mic apartament, dar este, de asemenea, dispus să restaureze o casă veche, sau să muncească din greu la ridicarea uneia noi. Uneori, ca un semn al îndărătniciei şi al excentricităţii, Capricornul poate alege şi să locuiască într-o casă care, pentru mulţi, poate părea ciudată!

 

(Sursa foto: http://stiri.magazinuldecase.ro

Sursa text: www.ziarul-de-imobiliare.ro/ )

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.