+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
Cum îți amenajezi un birou în propria casă?

Cum îți amenajezi un birou în propria casă?

31-01-2019 Дизайнерские решения

Într-un mediu tot mai dinamic, în care tot mai mulți aleg să își pornească propria afacere și să o conducă din confortul locuinței lor, necesitatea de a avea un spațiu de lucru eficient a crescut și ea proporțional.

În funcție de specificul jobului fiecăruia, biroul poate fi o simplă masa sau un blat montat deasupra a două suporturi metalice sau de lemn. Altele presupun o amenajare mai complexă cu mai mult spațiu care să ofere libertate de mișcare, dar și eficiență în muncă.

1. Biroul poate fi amenajat ca o continuare a mobilierului de living. Proiectat cu o lățime între 40 și 50 cm, acesta se poate folosi și ca suport pentru o vază cu flori, câteva cărți sau orice obiect decorativ atunci când nu îl utilizăm pentru laptop sau monitor.




2. Amplasarea unui birou minimalist lânga patul din dormitor, mai ales în cazul celor singuri, poate fi o soluție atât utilă, cât și de efect.




3. Pentru cei cu un living mai generos, această zonă poate fi închisă în spatele unor pereți mobili sau a unor uși glisante din podea până în tavan.




4. Spațiul de sub scări, pentru cei ce au casă cu etaj, poate fi de asemenea amenajat ca să integreze un mic birou.




5. Culorile pot varia de la neutre spre accente de nuanțe intense care să deschidă și să inspire spațiul; un scaun colorat, o lampă cu un design inedit sau accesorii originale în culori contrastante.

Fii original când îți amenajezi biroul; calitatea muncii tale depinde de confortul și plăcerea cu care lucrezi la birou!

Dacă totuși ai nevoie de un spațiu mai mare sau nu te încântă ideea de a lucra acasă, echipa de experți imobiliari AXA Imobil îți oferă o gamă largă cu oferte de birouri și spații comerciale de vânzare sau de închiriat, din care poți alege unul potrivit pentru afacerea ta.

 

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.