+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
Împrospătăm interiorul locuinţei pentru sărbători

Împrospătăm interiorul locuinţei pentru sărbători

12-12-2017

Atmosfera din casă depinde de tine şi nu de timpul anului. În continuare am selecat câteva idei simple de amenajare, care te vor inspira în perioada rece a anului.

Plapume calde:

Când, dacă nu iarna, să te înveleşti cu o plapumă groasă şi moale. Lână, caşmir, blăniţă- te vor încălzi în sens propriu şi figurat. Utilizează plapume nu doar în dormitor, ci şi pe canapeaua din living, astfel oaspeţii se vor simţi ca acasă.

   

Schimbă draperiile:

Schimbă draperiile într-un set de draperii special pentru toamnă şi iarnă, făcute dintr-un material mai gros şi mai bogat. Ele vor da o căldură suplimentară locuinţei.

  

Aşterne un covoraş:

Iarna este momentul cel mai oportun pentru a aşterne un covor pufos. Nu doar te va încălzi, ci va adăuga și textură, și culoare mediului - dacă alegi o opțiune luminată. Acordă atenție covoarelor de forme obișnuite, cu ornamente geometrice - acestea sunt acum în vogă.

  

Adaugă lumină

În timpul iernii, nu este necesar să se includă o lumină comună, sau să se se limiteze la lumina împrăștiată a unei lampi. Gândeşte-te, poate doreşti să înlocuieşti lămpile obișnuite cu un model retro? Adăugă o lampă de masă sau o lampă decorativă din materiale care reflectă lumina frumos (ex.sticlă, metal cromat, cristal).

 

Schimbă tablourile:

Imaginile și fotografiile care atârnă pe pereți pot, de asemenea, să te plictisească. Înlocuieşte-le cu imagini tematice cu zăpadă, teme de Anul Nou, peisaje de iarnă - chiar și un astfel de lucru va ajuta la actualizarea interiorului familiar.

 

Ghirlande:

Girlandele sunt utile pentru decorarea casei înainte de sărbătorile de Anul Nou. Dar, atunci nu vă grăbiți. Recomandăm să le pui în interiorul vaselor de sticlă transparente sau în jurul perimetrului unei oglinzi mari, ghirlandele vor adăuga atmosfera feerică.

 

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.