+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
5 motive să vizitezi standul AXA Imobil la expoziția Imobil Moldova 2018

5 motive să vizitezi standul AXA Imobil la expoziția Imobil Moldova 2018

11-04-2018

Stai cu chirie? Sau cu părinții? Te gândești la procurarea unui imobil? Analizezi posibilitatea unui credit ipotecar? În casă nouă? Sau în cele construite de ceva timp? Apartament cu reparație euro sau varianta albă?

Dacă și tu ești absolut debusolat de multitudinea de întrebări legate de procurarea unei locuințe, să știi că nu ești singurul!

Procurarea unui imobil este o investiție financiară serioasă, care cere o abordare profesionistă și minuțioasă.

Dar, nu te descuraja!

În cadrul expoziției Imobil Moldova 2018, în perioada 19-22 aprilie, AXA Imobil vine cu soluții concrete pentru toate întrebările legate de procurarea unui imobil.

Vezi mai jos 5 motive de ce merită să treci pe la standul AXA Imobil:

1. Echipa noastră de experți imobiliari a pregătit peste 1000 de oferte cu apartamente. Ai ocazia să alegi apartamente din toate sectoarele orașului, în blocuri noi și mai vechi, cu reparație, mobilier sau cele în varianta albă.

2. Aveți ocazia să alegeți locuința dorită dintr-o listă de oferte, în care toate apartamentele sunt date în exploatare și înregistrate în Registrul Bunurilor Imobile. Vă ajutăm să investiți într-o locuință sigură.

3. Am pregătit o ofertă impresionantă de apartamente, care pot fi alese pentru participarea la primul program guvernamental de creditare Prima Casă
Numai în cadrul expoziției, ai ocazia să fii consultat, referitor la toate detaliile și aspectele programului Prima Casă. Află dacă poți aplica la program, de ce documente este nevoie, iar noi îți prezentăm și calcule concrete pentru fiecare apartament în parte.

4. În cadrul expoziției, aveți o ocazie unică să primiți, absolut gratuit, consultanță de la o echipă întreagă de experți imobiliari, care sunt gata să ofere informații de valoare în materie de orice întrebare legată de vânzarea sau procurarea unui imobil.

5. Toți vizitatorii standului companiei imobiliare AXA Imobil, au ocazia să participe la un concurs cu un premiu de valoare.

Vă așteptăm cu drag, la Moldexpo, începând cu 19 aprilie, la expoziția Imobil Moldova 2018, la standul AXA Imobil!

 

 

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.