+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
5 avantaje ale unui apartament cu reparație la cheie

5 avantaje ale unui apartament cu reparație la cheie

28-02-2019 Sfaturi utile

Ai decis să cumperi un apartament? Deja știi ce sector te interesează, ce suprafață, câte camere și chiar și etajul pe care ți-l dorești. Rămâne o singură întrebare: cu sau fără reparație?

Cel mai mare avantaj al unui apartament în variantă albă este posibilitatea de a-i crea un design unic așa cum îți place anume ție. Dar este acest lucru oare imposibil de realizat într-o locuință cu reparație la cheie? În acest articol îți vom prezenta 5 avantaje ale unei locuințe cu reparație finisată.

De ce cu reparație?

1. Economisești o groază de timp pentru că te poți muta foarte repede.

Reparația unui apartament cu 2 odăi îți ia în mediu jumătate de an ( în cazul în care nu ai timp 24 de ore să te ocupi exclusiv de organizarea lucrărilor). Asta presupune că timp de 6 luni o să ai de trăit în chirie, într-un apartament vechi sau cu părinții. Câte lucruri importante din viață ai putea savura în acest timp, trăind deja în apartamentul tău nou!

2. Economisești resurse pe care le poți investi în realizare personală.

În cazul în care procuri un imobil în variantă albă, fii gata ca pe o perioadă de cel puțin 6 luni, tot timpul liber și toate resursele intelectuale să le investești doar în apartament. Imaginează-ți că în acest timp ai putea reuși să înveți o limbă străină sau pune bazele unei noi profesii!

3. Economisești bani.

Un apartament în variantă albă este la sigur mai ieftin ca unul cu reparație finisată. Însă reparația ulterioară pe care o vei face, cu siguranță o să te coste mai scump. De ce? Pentru că atunci când un apartament la cheie se vinde, în calcul se ia maxim 50% din costul investițiilor în reparații. Gândește-te câte ai putea face cu banii economisiți! Poate o vacanță la mare?

4. Lipsa greșelilor de design sau construcție.

Când alegi un imobil cu reparație la cheie, cumperi ceea ce vezi. Din start ești scutit de problemele de design sau construcție, care obligatoriu apar în procesul reparațiilor. De obicei, apartamentele la cheie sunt finisate în culori neutre, astfel că întotdeauna îi poți oferi casei tale individualitate prin alegerea decorului, a mobilierului și textilelor.

5. Ești scutit de stres și nervi

Simplu. Treci la noua ta casă. Fără nopți nedormite, conflicte cu constructorii, vizite interminabile la magazinele cu materiale de construcție, fără cheltuieli suplimentare și credite pentru reparații.

Decizia îți aparține, apartament în variantă albă de finisare sau cu reparație la cheie. Orice ai alege, experții noștri imobiliari sunt gata să îți pună la dispoziție o gamă largă de oferte cu apartamente verificate în care poți investi în siguranță.

Sună acum la numărul (+373) 78 88 90 90 pentru a discuta cu un expert imobiliar!

Vezi toate ofertele noastre pe https://www.axaimobil.md
Urmărește-ne pe https://www.facebook.com/axaimobil/
Alătură-te grupului nostru să prinzi toate ofertele noi https://www.facebook.com/groups/axaimobil/
Urmărește-ne și pe Instagram https://www.instagram.com/axa_imobil/
Vezi videourile noastre pe https://www.youtube.com/channel/UC5nt0RV2QMwvYnp_mRT0uxQ/videos

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.