+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
13 motive de ce să cumperi o locuință cu AXA Imobil!

13 motive de ce să cumperi o locuință cu AXA Imobil!

20-04-2018

În sfârșit ai luat o decizie foarte importantă - de a procura o locuință proprie. Procurarea locuinței este o investiție financiară de valoare, de obicei pentru timp îndelungat și deaceea presupune multe temeri și riscuri, fiind un proces complex și de durată, de multe ori destul de stresant.

Dar în cazul în care aveți experiență în tranzacții imobiliare, cunoașteți bine situația actuală pe piață, aveți cunoștințe de ordin juridic, capacități bune de negociere și mult timp liber la dispoziție, plus multă răbdare, la sigur Vă descurcați să faceți o achiziție bună de sine stătător.

În cazul în care cele de mai sus nu Vă caracterizează, Vă invităm să încercați să apelați la echipa de experți imobiliari ai companiei AXA Imobil.

Mai jos Vă prezentăm 13 motive de ce să cumpărați o locuință cu AXA Imobil:

1. Satisfacerea necesităților Dvs. este o prioritate pentru noi. Nu suntem o companie foarte mare și putem să ne permitem luxul să lucrăm cu fiecare Client individual, acordându-i timpul și atenția necesară.

2. Nu achitați nimic pentru serviciile noastre. Cumpărătorii de imobil, pentru serviciile noastre achită 0% comision.

3. Cu noi aveți din ce alege. Vă punem la dispoziție o bază de date cu peste 1000 de oferte de vânzare a apartamentelor, în orice sector al orașului, case vechi sau noi, cu reparație, mobilate sau în variantă albă de finisare.

4. Beneficiați de oferte exclusive. Clienții noștri sunt primii care beneficiază de oferte unice de apartamente spre vânzare, oferte, care deseori, nu ajung să apară pe site-uri de anunțuri imobiliare.

5. Ne asigurăm să investiți fără riscuri. Verificăm din start toate apartamentele la Cadastru și Vă oferim o informație completă asupra statutului juridic al fiecărui apartament.

6. Asigurăm transparența procesului. Vă prezentăm din start toate etapele procesului de vânzare-cumpărare a locuinței și toate aspectele importante legate de fiecare etapă.

7. Beneficiați de consultanță juridică. La fiecare etapă a tranzacției, puteți beneficia de consultanță profesională a unui jurist din cadrul companiei.

8. Vă economisim timpul. Organizăm vizionarea doar a apartamentelor, care corespund cerințelor Dvs.

9. Vă economisim finanțele. Oferim asistență în negocierea prețului.

10. Vă ajutăm să selectați cel mai performant credit ipotecar. Reieșind din fiecare caz particular, oferim sprijin în accederea la un credit ipotecar convenabil, anume pentru Dvs.

11. Simplificăm la maxim toate procesele. Organizăm toate interacțiunile cu banca și companiile de asigurări. Pregătim documentele necesare pentru tranzacție.

12. Garantăm siguranța banilor Dvs. Avansul pentru apartament este încasat prin intermediul Axa Imobil, iar în caz că tranzacția se anulează din vina vânzătorului, noi suntem cei ce vă returnăm banii.

13. Oferim consiliere și asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare. Considerăm munca noastră finisată, în momentul în care deveniți proprietarul imobilului cu toate actele la mână.

AXA Imobil investește timp, efort și experiență, pentru ca Dvs. să beneficiați de timp și energie pentru activitățile importante din viața Voastră, iar în final să Vă alegeți cu o locuință de vis!

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.