+(373) 78 88 90 90

RO RU EN
10 motive să vinzi o locuință cu o companie imobiliară

10 motive să vinzi o locuință cu o companie imobiliară

02-05-2018 Sfaturi utile

În viața multora din noi vine o etapă, când suntem nevoiți să ne despărțim de locuința noastră, în care am petrecut o bună parte din viață. Fie că plecăm în altă țară, fie că ne căutăm o locuință mai mare, ajungem în momentul în care urmează să vindem un imobil.

Majoritatea din noi se gândesc că nu e nimic complicat în a vinde o locuință, postează un anunț pe web, le spun la vecini și prieteni și așteaptă să apară cumpărătorii.

De obicei, primii care reacționează la anunțurile imobilare sunt agenții imobiliari, care sunt foarte mulți și toți îți propun colaborare. Deși ești obosit de atâtea sunete și discuții telefonice, încă nu ești descurajat și insiști să vinzi locuința de sine-stătător.

Apoi vine o perioadă când sunetele se răresc, câteodată mai sună o persoană parcă interesată și promite să revină, dar nu mai revine. Și situația se repetă nu o singură dată.

În sfârșit apare o persoană care vrea să vadă apartamentul, pare să îi placă tot ce îi arăți, iar în final îți propune un preț nereal de mic.

Apoi rareori mai vine câte un potențial Client și afli că ar vrea să îți cumpere apartamentul, dar nu are toată suma la dispoziție și îți propune un schimb pe mașină + bani, sau pe o casă mai veche la țară.

Unii vin să vadă cum arată locuința ta, pentru că și ei de altfel o vând pe a lor și vin să se asigure dacă au stabilit un preț corect.
În final, realizezi că au trecut luni bune, ai pierdut timp pe discuții telefonice și prezentări, ești dezamăgit și poți cădea în capcana de a reduce considerabil prețul pentru a vinde cât mai repede și a scăpa de griji.

Pentru ca să nu treci prin această etapă plină de stresuri și insecuritate, ar fi bine din start să apelezi la o companie imobiliară.
Vezi mai jos 10 motive de ce să vinzi o locuință printr-o companie imobiliară:

1. Obții din start o evaluare corectă a proprietății imobiliare. Un specialist imobiliar bun cunoaște tendințele pe piața imobiliară, deaceea stabilește din start un preț corect, reieșind din experiența personală și ofertele pieții. O companie imobiliară este întotdeauna interesată să vinzi la cel mai bun preț posibil.

2. Ai parte de o sesiune foto profesionistă a imobilului tău. Pentru a crea un anunț de vânzare ai nevoie de poze calitative a imobilului tău, făcute din anumite perspective, care să îl facă pe un potențial cumpărător să vrea să vină și să vadă locuința, lucru greu de realizat cu camera telefonului și fără experiență.

3. Ești sigur de transparența procesului. Un specialist imobiliar de încredere Vă prezintă din start toate etapele procesului de vânzare-cumpărare a locuinței și discută din start mărimea comisionului pentru serviciile acordate. Afli din start ce urmează, de ce documente ai nevoie și cât o să constituie cheltuielile.

4. Ai acces la asistență juridică pe tot parcursul procesului. O companie imobiliară respectabilă, pune la dispoziția Clienților săi serviciile unui jurist calificat din cadrul companiei la orice etapă a procesului de vânzare-cumpărare.

5. Beneficiați de acces rapid la clienți interesați. O companie imobiliară serioasă dispune de o bază de date de Clienți care sunt în căutarea unui anumit tip de imobil, Clienți, care, printre primii fac cunoștință cu ofertele noi.

6. Garantează siguranța banilor Dvs. Toate achitările urmează să fie făcute prin intermediul companiei imobiliare, cu semnarea tuturor actelor necesare, astfel că Dvs. să puteți fi absolut liniștiți de siguranța tranzacției.

7. Apartamentul vostru va fi vândut de experți. Cu cât mai mare este prețul achiziției, cu atât mai greu se ia decizia de a o face. Specialiștii imobiliari buni, cu regularitate, participă la traininguri de vânzări și au o experiență bogată în vânzarea de imobile. Ei știu cum să scoată în evidență avantajele și au abilități bune de convingere.

8. Vă economisește timpul. Experiența în domeniu permite specialistului imobiliar să identifice cu ușurință Clienții cu adevărat interesați de a cumpăra imobilul Dvs., atfel că ei organizează prezentări doar Clienților pregătiți să cumpere. Specialiștii imobiliari iau asupra lor majoritatea proceselor, astfel ca Dvs. să puteți să nu Vă abateți de la ritmul Dvs. de viață confortabil.

9. Specialistul imobiliar își asumă responsabilitatea de vânzare a imobilului Dvs. Pentru fiecare imobil în parte, un specialist imobiliar profesionist urmează să elaboreze o strategie de vânzare separată, să creeze un anunț de vânzare avantajos, utilizând un mix de canale de promovare eficient, organizând o prezentare corectă a locuinței.

10. Vă ferește de stres. Din momentul începerii colaborării cu o companie imobiliară, ei sunt cei care preiau negocierile cu toate părțile implicate. Experții imobiliari țin sub control tot procesul de vânzare, Vă oferă consiliere și asistență pînă la finalizarea tranzacției, semnarea contractului și transferul sumei integrale de bani în contul Dvs.

AXA Imobil este o echipă de experți imobiliari, care corespunde absolut criteriilor enunțate mai sus și Vă ajută să vindeți locuința Dvs. profesionist, avantajos și repede!

Sunați acum și stabiliți întâlnire cu un expert imobiliar AXA Imobil!
+(373) 78 88 90 90

Vezi toate ofertele noastre pe https://www.axaimobil.md
Urmărește-ne pe https://www.facebook.com/axaimobil/
Alătură-te grupului nostru să prinzi toate ofertele noi https://www.facebook.com/groups/axaimobil/
Urmărește-ne și pe Instagram https://www.instagram.com/axa_imobil/
Vezi videourile noastre pe https://www.youtube.com/channel/UC5nt0RV2QMwvYnp_mRT0uxQ/videos

Cookie-urile ne permit sa va oferim serviciile noastre. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.